Okselfris!

apr 24, 2020 | Troepvrij

Dan nu eindelijk die aluminium deo de deur uit?!

Okselfris!

Oké, heel fris verhaal is het niet, of misschien toch ook wel.

Je kent het wel, je bent druk, het is warm of niet, dat maakt bij mij eigenlijk niet uit, en gewoon lekker bezig. Dan komt er een moment dat je denkt: “Wat ruik ik nou? Gatver ik ruik mezelf!!” Lang geleden had ik dat en heb echt mega veel deo’s uitgeprobeerd tot ik er 1 vond waarbij ik niet meer zweet en niet meer stink! TOP zou je denken. Aan de ene kant wel, ideaal als je je niet meer druk hoeft te maken om zweetluchtjes. Maar mijn zweetklieren volproppen met aluminium is toch ook wel een dingetje.

Maar net als met mijn haren vond ik dat altijd lastig om te switchen en naar een deo te gaan zonder troep. Helemaal als ik dan om me heen hoor dat de helft niet werkt. Of dat de deo in de winkel zonder troep toch nog heel veel troep blijkt te bevatten. Ik had besloten om mijn ommezwaai nog even uit te stellen.

Maar ja toen kwam daar die lockdown. Ik ga nergens heen dus de enige die mij konden ruiken zijn mijn man en mijn kinderen en verder zou niemand er last van hebben. Perfect!
Ik was op facebook al heeeeel vaak de perfecte deo tegengekomen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en deze besteld!

Ik ben nu zo’n klein weekje verder en ik moet zeggen, hij is niet slecht. Ik zal het nog sterker zeggen, ik ruik mezelf nog steeds niet. Wel ben ik weer gaan zweten, maar geurloos! Hoe heerlijk is dat, en wennen na al die jaren.
Van de week een hele dag in de zon gezeten, lekker zweten, ja toen rook ik iets.. maar dat bleek achteraf mijn shirt te zijn die blijkbaar nog niet helemaal schoon was. Na wat zoeken op internet heb ik begrepen dat azijn hier goed tegen werkt dus daar spuit ik nu alle oksels mee in (die van de kleding dan.. )

Nu begreep ik dat het wel 2 weken kan duren voordat je lichaam klaar is met detoxen, dus ik houd nog een kleine slag om de arm. Maar zoals het er nu uitziet zeg ik: ” De perfecte deo zonder ook maar een beetje troep!!”

Als deze deo op is ga ik hem zelf proberen te maken, zo kan ik er weer mijn eigen draai aangeven. Love it!

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mijn huid brand weg! - Zentistic by Nina make up remover, troepvrij - […] niet veel make up dus. Maar soms dus ook wel. Sinds twee en een halve week zit ik aan…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *